DIVISORS DE CARTRÓ

 LOW COST + ECOFRIENDLIES

DIVISORS DE CARTRÓ

LOW COST + ECOFRIENDLIES

QUIN PANORAMA!

QUIN PANORAMA!

Aquest bitxo ens ha enganxat a tots a peu canviat, després de tants dies de confinament les empreses es van preparant pel retorn a la normalitat intentant aplicar totes les mesures i recomanacions, i ens trobem comprant coses que mai ens hauríem ni imaginat, tots de cop. Els materials escassegen, els preus es disparen, una bogeria. Al llarg d’aquests dies hem estat parlant amb molta gent preocupada, que necessita protegir els seus negocis amb moltes dificultats per obtenir pantalles divisores degut a que el material està esgotat i no els podem ajudar.

Quan vaig explicar a la família que se’ns havia acabat el poc metacrilat que teníem en estoc, i que ja no podríem fer més pantalles em van dir “les hauras de fer de cartró!”. Doncs bé, al llarg de la nit la vam dissenyar i l’endemà al matí ja teníem un prototip totalment funcional, a punt de comercialitzar.

Són proteccions low cost amb una estructura de cartró que permeten ampliar el ventall de materials de únicament panells rígids a tot el ventall de làmines flexibles, son fetes a la Garrotxa que esperem puguin donar accés a les proteccions a molta gent.

 

 

Especificacions

L’estructura està formada per dues planxes sobreposades de cartró ondulat de doble canal tallades a làser, la zona de visió està formada per una làmina de PVC rígid, Glasspack.

Les mides exteriors son de 90cm d’amplada x 70cm d’altura, el peu té una profunditat de 28cm i la zona de visió és de 65cm d’amplada x 45cm d’altura.

 

Transport i muntatge

Les pantalles tenen un disseny pla, de manera que es poden enviar de manera compacte, amb un molt bon aprofitament de l’espai, el muntatge és facilíssim, el cartró es plega i es formen els peus amb uns encaixos molt senzills.

 

Enviaments

Les pantalles s’envien en un termini màxim de 48 hores.

SÓM NOTÍCIA!

SÓM NOTÍCIA!

Alguns mitjans comparteixen la nostra història, estem molt agraïts per l’atenció rebuda i pel reconeixement que això suposa. Tot i això el que ens dóna més força són tots els vostres missatges de suport, és realment avassallant. Moltes gràcies!

 

Hem treballat de valent per protegir-te,

al menor cost possible.

 

19,9 € +iva

Tiquet

 • COST
 • PROMO
 • IVA
 • compra!

  Tens dubtes?

  CAN MAKE

  Mas Bufador Vell
  Av/ Jaume II, 89
  17800 Olot

  680 388 125
  650 534 040
  info@canmake.cat

  ×